Naar inhoud
 > 
 > 
 > 
Bibliotheek

De bibliotheek

Het bibgebouw

Onze bibliotheek is een modern en dynamisch centrum van informatie, kennis, cultuur en educatie.  De deur staat open voor iedereen.  Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud.
U kunt er terecht in de afdelingen Jeugd en Volwassenen voor leesboeken, tijdschriften, informatieve werken en naslagwerken.  Wij bieden u ook anderstalige werken aan, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen.
In de afdeling Beeld en Geluid kunt u terecht voor multimedia en internet. Wat u ook zoekt, de bibliotheek vindt het en bezorgt het u.
De bibliotheekmedewerkers staan steeds klaar met advies of om u te helpen zoeken.
U bent elke dag van harte welkom om de krant of een tijdschrift van uw keuze te komen lezen aan de leestafels in de boekenafdeling van uw bieb.
De bibliotheek is een plek waar je mensen ontmoet en samen met andere bibliotheekbezoekers kan genieten van talrijke activiteiten.

Catalogus

Onze catalogus kan online geraadpleegd worden.

Muziek – Digitale media

In onze afdeling Beeld en Geluid kan je cd’s uitzoeken (en beluisteren), games en dvd’s.  Op vertoon van je identiteitskaart krijg je een lenerspas.  Vanaf de leeftijd van 18 jaar kost dat je 2,50 euro per jaar. Je kan maximum 10 materialen meenemen.  Boeken, cd's, dvd's en games zijn gratis uit te lenen.